Je hebt het helemaal voor elkaar, je hebt eindelijk de perfecte outfit gevonden voor die date met die leuke vrouw of man. Het heeft dan wel moeite wat gekost, maar je wilt er echt voor gaan. Je bent netjes gekleed en je hebt jouw nieuwe Mason Garments aan. Het is het perfecte plaatje, maar het heeft nogal wat moeite gekost om hier te komen, want jij bent nou echt geen mode expert. Dat is natuurlijk geen probleem, er zijn zat mensen die je wel een handje kunnen helpen, en dat zullen ze echt niet alleen doen als je op date gaat hoor.

Mode is niet iedereens interesse

Het is eigenlijk gewoon een hobby, sommigen vinden het interessant en besteden er meer tijd aan, anderen kunnen er niet snel genoeg klaar mee zijn en wat anders doen met hun tijd. Welke van de twee jij ook bent (of misschien wel ergens tussenin), het maakt niet zoveel uit. Als je wat hulp nodig hebt met mode is dat prima, en als je het allemaal zelf al wel weet is dat ook prima. Veel mensen willen er graag netjes en leuk uitzien, maar hebben nu eenmaal geen oog voor mode. Je bent daar echt niet alleen in, en je hebt genoeg opties, echt waar.

Vraag een vriend of vriendin

Er is vast wel iemand in jouw vriendencirkel of kennisgroep die wel een oog voor mode hebt, en die jou ook graag een handje zou willen helpen. Je hoeft niet urenlang in een winkel blijven staan alleen maar om iedere keer weer teleurgesteld te worden omdat je niets kunt vinden. Als je iemand kent die er altijd leuk en netjes uit ziet, is de enige stap die jij nog hoeft te nemen het vragen om hulp.

Medewerkers zijn er ook nog

Je weet vast al wel dat als je in een winkel loopt je gewoon een medewerker aan kunt spreken en vragen om hulp. Misschien heb je dit nog nooit gedaan omdat je ze niet af wilt leiden van hun werk, maar het is natuurlijk juist hun werk om jou te helpen. Ze krijgen betaald om in die winkel te werken, dus ook om jou misschien een handje te helpen als ze zien dat jij er echt niet uit komt of als je het simpelweg aan ze vraagt. Je hoeft jouw modestress niet in je eentje op te lossen als dit echt niet lukt, en je kan er gewoon tip top uitzien voor je date.