Als vrouw zijnde is natuurlijk niets fijner dan mooie, verzorgende nagels. Je kan dit altijd buiten de deur laten doen, maar dit is alles behalve goedkoop. Kunnen jouw nagels een oppepper gebruiken en weet je niet precies hoe je dit zelf moet doen? Hier een aantal tips die jou zullen gaan helpen! Het is namelijk zonde om ze maar niet te verzorgen omdat je niet weet hoe. Je bent dagelijks bezig met je handen en ze verdienen het ook om af en toe even in de watten gelegd te worden. Mooie, verzorgde nagels laten niet alleen zien dat je goed voor jezelf zorgt, maar je geeft ook gelijk een goede indruk. Benieuwd naar de tips? Lees zeker verder!

De handverzorging

Het begint allemaal bij je handen. Je doet eigenlijk dag in dag uit alles met je handen. EN zoals het verzorgen van je lichaam belangrijk is, is dat het ook voor je handen. Wil je mooie nagels? Dan is het essentieel om te weten dat je handen daar ook bij komen kijken! Het begint allemaal bij een goede handcrème. Welke handcrème je fijn vindt ligt totaal aan jezelf. Heb je een droge uit? Dan heb je een voedende handcrème nodig. Is je huid juist altijd vettig en heb je totaal geen last van droge handen? Dan kan je beter kiezen voor ene handcrème die voor de gemengde huid is.

Ook is het goed om erop te letten dat er geen parfum inzit. Dit droogt je handen juist alleen maar extra uit. Het is natuurlijk fijn dat het lekker ruikt, maar ook parfum loze handcrèmes hebben die fijne verzorgende geur. Laat de crème goed in je handen trekken en neem de tijd ervoor.

Nagelverzorging

Nu je je handen hebt verzorgd is het nu echt tijd voor de nagels. Heb je last van droge nagels die snel splijten of inscheuren? Dan is het goed om een nagelverharder te gebruiken. Na dit een tijd te gebruiken worden je nagels sterker en groeien ze dus ook beter en langer aan. Daarnaast kan je altijd een nail repair gebruiken. Dit is een speciale lak die je op je nagels aanbrengt. Nail repair zorgt ervoor dat de eiwitmoleculen in je nagel weer aan elkaar worden gekoppeld zodat de structuur van je nagel verbeterd wordt. Zo worden je nagels extra sterk en kan je ze achteraf veel beter en mooier lakken.

Yinger gellak set

Met een gellak set van Yinger haal je alles in huis om zelf je perfecte nagels te creëren. Na het verzorgen ervan is het natuurlijk tijd om ze mooi te maken met een kleurtje. Door deze set heb je je eigen salon aan huis. In de sets zit alles wat je nodig hebt om zelf vlekkeloze gellak aan te brengen, en weer te verwijderen. Ook kies je bij de gellak set zelf je favoriete kleuren zodat je lekker kan afwisselen. Het aanbrengen van Yinger egllak gaat snel en makkelijk. Hierna kan je ruim 2 weken lekker genieten van mooie en verzorgde handen én nagels.