Philippe model ken je waarschijnlijk van de mooie kleuren en de luxe maar toch sportieve look. In deze blog wil ik je verder kennis laten maken met het merk. Om te beginnen ga ik het hebben over de verschillende categorie├źn die dit merk te bieden heeft. Vervolgens leg ik uit in welke situaties een Philippe model schoen nou het beste past. Zo weet je dus ook meteen of een Philippe model iets is voor jou. Philippe model komt oorspronkelijk uit Frankrijk en is daarmee een merk met de echte klasse en allure van een Frans merk.

Philippe Model: waar kan ik uit kiezen?

Allereerst zijn er de bekende casual sneakers. Deze kun je vrijwel elke dag dragen. Of je nu naar je werk gaat of een dagje weg. Het misstaat eigenlijk nooit. Dit zijn dus je de dagelijkse schoenen. Philippe Model biedt echter nog veel meer aan. Zelfs schoenen voor de meest formele gelegenheden zijn beschikbaar in de collectie van Philippe model. Met dit merk kun je in feiten letterlijk en figuurlijk altijd uit de voeten.

Welke gelegenheden kunnen en welke vooral niet?

Wanneer je naar je werk gaat is er natuurlijk niet een standaard outfit. Elk werk is anders en daarom moet je jezelf kleden naar je werk. Wanneer je een kantoorbaan hebt zijn er in grote lijnen 2 soorten stijlen. Casual en chique. Dit hangt dan weer af van het bedrijf waarvoor je werkt. Wanneer het bedrijf veel fysiek klantcontact heeft is het waarschijnlijk dat je in een formele stijl naar je werk moet komen. Echter als dit minder het geval is kun je verwachten dat de stijl meer neigt naar casual of casual-chique. In beiden gevallen kun je gemakkelijk uit de voeten komen met Philippe Model. Samenvattend is Philippe Model dus eigenlijk een merk dat van alle markten thuis is. of je nu gaat voor de zakelijke look of voor de casual look, het maakt niet uit dit merk heeft het in huis. Je kunt dit merk shoppen zowel in de winkel als online. Denk wel: online biedt een groter aanbod. Toch willen veel mensen de schoenen toch even in het echt zien voordat ze daadwerkelijk de aankoop doen. De fysieke winkels blijven dus belangrijk. Naar mijn mening is een combinatie van online ori├źnteren en offline aankopen de beste optie. Op deze manier maak je van beide gebieden optimaal gebruik.