Het is bijna tijd voor de zomervakantie. Het warme weer is al hier en we moeten ons niet alleen daar op kleding maar we moeten ons ook alvast voorbereiden op het nieuwe schooljaar. Tijd dus om die kledingkast van je kleine uit te zoeken, dingen eruit weg te gooien en weer aan te vullen. En dat aanvullen doen we enkel met de beste kleding. In deze blog vertel ik je er meer over, lees je mee?

Nik en nik en Dsquared

De kledingmerken die enorm hip zijn voor je kind op dit moment zijn toch wel Nik&Nik en Dsquared kids. Betaalbaar, duurzaam en stijlvol. Nik en Nik is een modelabel dat is gelanceerd in 2019. Heel recent dus nog. Dat heeft ervoor gezorgd dat ze allesbehalve vastgeroest zitten in oude stijlen. Nik&Nik is van deze tijd en voor zowel jongens als meisjes. Ze voorzien in van alles, van truien tot shirts en van broeken tot accessoires. Dat geldt ook voor Dsquared. Dit merk is al een stukje ouder maar is zo uniek omdat ze altijd bij de tijd blijven en er soms zelfs een beetje op voorruit lopen. Het merk werd in 1991 gelanceerd en was toen enkel voor volwassen mannen beschikbaar. Nu kan iedereen zich vinden in hun collecties, zo ook de kleintjes.

Alle kleding op één plek

Je kan deze twee merken vinden op de website Jhpfashion.nl. Deze website is een verzamelplek voor alle toffe merken van dit moment. Hoge kwaliteit kleding en een overzichtelijke en aantrekkelijke website zorgen ervoor dat je hier een prettige winkelervaring zult hebben. Je zult hier geen kleine ondernemers treffen maar eerder wereldse bedrijven met een visie, daarnaast hebben ze ook een passie die doorsijpelt in de producten die ze op de markt brengen. Dat wil je natuurlijk voor ieder seizoen, niet alleen de zomer.

Stijlvol en stoer voor kinderen

Deze merken zijn populair omdat er ruimte is voor zowel jongens als meiden zonder dat dit heel exclusief is. Dat maakt de merken iets meer fluïde. Let wel, deze merken zijn niet zozeer voor de poppetjes. Beide merken maken gebruik van onder andere donkere kleuren en stoere opdrukken. Er zijn ook leuke kleurtjes verkrijgbaar en zo is het niet alleen maar donker, dat breekt de kledingkast ook een beetje op en is leuk voor de zomer. Stoere kleding dus. Beide merken zijn er voor verschillende leeftijdsgroepen, van de allerkleinsten tot hen die aan het einde van de basisschool zijn.