In de bovenstaande titel staat aangegeven dat dit blog speciaal voor mannen is bedoeld. Hiermee wil ik niet zeggen dat vrouwen dit blog niet kunnen lezen, maar ik denk dat er meer mannen met interesse zijn voor het volgende kledingmerk: napapijri. Dit merk geeft buitenkleding een nieuwe stijl. Deze stijl is geïnspireerd uit de ontdekkingsreizen van de vorige eeuw. Daaruit kun je veel verschillende klederdracht uit allerlei culturen herkennen. Tevens is dit merk oorspronkelijk opgericht door een Italiaanse fabrikant. Dit keer wil ik 4 kledingstukken in het zonnetje zetten die hun avontuurlijke kant echt naar buiten laten komen.

‘Rainforest Pocket Jacket Black’

Dit item vind ik echt een waanzinnige look hebben! Het is een uiterst geschikte jas voor boswandelingen met een dagtemperatuur van maximaal 15 graden. Ook een fijne jas wanneer het regent, zoals je al een beetje aan de titel kunt lezen. De jas is ook gevoerd en dat betekent dat het de kou beter tegenhoudt. Persoonlijk vind ik de kleur van de jas en het logo van Napapijri heel mooi bij elkaar passen. Als je van plan bent om deze jas te overwegen, zou ik eerst even je maten bepalen. Er is namelijk aangegeven dat de jas kleiner kan vallen.

‘Napapijri Groen Vest’

Ik hou persoonlijk heel veel van vesten. Gewoon, omdat het zo comfortabel en gemakkelijk te dragen is. Het is voor mij ook gebruikelijker om eropuit te gaan met een vest dan met een jas. Afgezien het feit dat ik van vesten hou, heeft dit vest ook een mooie simpele donkergroene kleur. Persoonlijk vind ik dit over het algemeen mooier dan hele felle kleuren. Ook hier geldt weer dat het slim is om je maten te checken of de maattabel van de webshop te gebruiken.

‘Napapijri Polo’s Groen’

Dit vind ik toch wel echt het beste van het beste bij de kledinglijn van  Napapijri: de polo’s. Dit zou ik zelf trouwens ook meer in mijn kledingkast willen zien. Het kan met veel andere kledingstukken en kleuren gecombineerd worden. Dit groene polo vind ik daarbij nog eens extra uitspatten doordat het niet alleen maar een groene kleur heeft. Delen van de polo zijn ook bewerkt in blauwe, rode en zelfs een paar gele kleuren. Ik vind dat je nooit genoeg polo’s kan hebben.

‘Napapijri Multicolor Divers’

Deze korte broek is gemaakt van 100% polyamide en is dus van goede elasticiteit. Uit ervaring kan ik je vertellen dat deze korte broek een hoog draagcomfort heeft. Ik vind dit ook lekkerder zitten dan een korte broek van spijkerstof.